SYNLIGT


Ännu en trendrapport: Det ska vara genomskinligt i vår. Är du inte mycket för det, kör på en feg variant och använt spets.

//


MRS FLOWER POWER

En mycket stark trend i vår är blommor.
På klänningar, som accesoar, tröjor... You name it!
Ett litet smakprov från tidningen kommer här!

 

SNABBIS FRÅN RIXÖ...


Söndagens Rixö var väldigt soligt med några enstaka moln som drog förbi då och då.
Nu på kvällskanten när mörkret börjar lägga sig
kan man genast se att det varit en fin dag!
Vädret i morgon ser ut att bli lika soligt som idag, så är du sugen, ta dig en tur ner till Govik. Kanske vågar du dig på årets första dopp?

Kalas!!

DET GÅR...

               image12
...UTFÖR med Rixöbladet! Hehe nej det gör det inte men vi har inte bloggat på ett tag nu. Vi ber om ursäkt för detta misstag och hoppas att ni inte har saknat oss allt för mycket :) Artiklarna för Rixöbladet är inte helt klara och allt är inte bestämt, men det tar tid när vi inte gör detta på heltid. Vi hoppas i alla fall att det nya numret snart är klart! Vi lägger också upp två bilder från "The photo album of Rixö" i väntan på den riktiga tidningen. Smörigt!


RIXÖRIXÖ

409701-10
                           Ett litet smakprov på denna underbara plats...

Morning...

Idag är vi uppe ganska tidigt för att fixa lite på bloggen och Rixöbladet. Först och främst ska vi fixa en sida med kontaktannonser ;) Smör!

Vi är på G

image2

Idéerna för Rixöbladet håller på och finslipas över ganska mycket gräddtårta och räkor. I nästa nummer kommer ni bland annat att få läsa om en fantastisk intervju med B som rest Nya Zeeland runt och L (inte Lina) som har en passion för smör. Smör ... Mmm. Hon gillar smör. Det kommer såklart också en hel del skönhets- och modenyheter och andra spännande saker.


Rixöbladet är här!

Välkomna till Rixöbladet online!
Här kommer du kunna läsa om de färskaste nyheterna angående tidningen Rixöbladet. Den drivs av Lina och Sofia och handlar bland annat om smått och gott från Rixö.
Nice!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0